måndag 1 april 2019

Ny häst!

Ja, jag vet att jag borde vara vuxen och förståndig. Men den här hästen var för fin för att inte köpa. Visst håller ni med?


9 kommentarer:

 1. Självklart håller jag med. Du ska ju inte bara bli fri 2032, du ska ju vara lycklig under tiden fram tills dess också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar att mina läsare är sådana förstående och kloka personer! <3

   Radera
 2. Pållen är jättefin! Den verkar ung och mycket smärt. Men luras du bara att du köpt den? En dag som denna kan man ju inte lita på någon. ;)

  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett föl Eva, så helt rätt att den verkar ung. Du har också helt rätt i att man inte kan lita på nån en sådan här dag. Hehe...

   Radera
  2. Okej, det är ett föl i alla fall. Var inte helt säker. Tänker att föl är väldigt små, men å andra sidan går de ju inte från jättesmå till vuxen på en vecka heller... Skratta nu inte åt min begränsade hästkunskap bara. Du har alltså inte alls köpt lillpållen, du bara önskar att du fått ta hem den, inte sant? Vad heter den?

   Alltså, du är verkligen hästfrälst verkar det som. Kan du inte tjäna pengar på detta intresse och göra det till ditt heltidsjobb? Det måste ju finnas en orsak till din stora kärlek till hästar. Finns ju ingen anledning till att begränsa din kärlek. Eller ska man trycka ned äkta engagemang? Köp fölet! (Om du nu inte redan gjort det.) /Eva

   Radera
  3. Du är för underbar Eva! <3 Vet inte vem som skulle peppa mig att köpa en till häst när jag redan har tre (som kommer ruinera mig i samband med flytten, haha). Den aktuella fölungen på bilden är numera en stoooor vuxen häst som en bekant äger. Jag var lite fräck och la in en gammal bild bara. ;-)

   Jag har försökt att få in lite pengar på hästeriet, men det är trögt att ta betalt för de tjänster jag kan erbjuda. Har länge funderat på att bli avbytare, men misstänker att jag måste ha någon typ av utbildning först. Sen är jag så okunnig i det här med att starta företag och driva, trots att jag gick Företagargymnasiet för en massa herrans år sedan.

   Radera
  4. Det var minsann ingen bra reklam för din gamla skola, haha! Nå, du lurades gällande hästen i alla fall! :)

   Jag lurade min svägerska via sms. Hon gick på det trots att jag gav massor av hintar. Säger något om hur stressad hon är...Hon ringde upp och var helt uppjagad över mitt fantastiskt välbetalda jobb med femtielva förmåner bl a jobbresor till Paris, gratis körkortsutbildning, fria luncher, gymkort och mycket mer. Som jag inte fått förstås... Vem tror att jag börjat jobba på 1 Aprilskolan? Hon såg inte ens den hinten som något misstänkt! Snacka om att hon kan bli offer för fake news! ;)

   /Eva

   Radera
  5. Hahaha, åh stackars svägerskan! Jag var på väg att bli lurad också, men när det lät alldeles för bra, då blev jag misstänksam och så kom jag på vilken dag det var. Håller med om att ditt jobb lät underbart, attans att det var ett skämt. ;-)

   Radera

Utgifter för april

Som jag nämnt tidigare, april blev en helt galen månad ekonomiskt. Skäms för siffrorna... Edit: siffrorna inom parantes hänvisar som vanligt...