söndag 30 juni 2019

Planerad bloggpaus

Jag har klurat en del på hur jag ska göra med bloggen när jag är bortrest. Eftersom jag kommer att ha väldigt begränsat med tillgång till wifi på resan, så känns det stressigt att behöva uppdatera bloggen medan jag är borta. Visst kan jag skriva en massa inlägg i förväg, men en stor del (största delen!) av glädjen över den här bloggen är att få läsa och svara på kommentarer. Helt enkelt interagera med er härliga läsare.

Så jag har bestämt mig för att jag inte kommer att uppdatera bloggen medan jag är bortrest. Så lovar jag istället en hel drös med inlägg om resan och hur jag lyckades (eller misslyckades...) med att njuta samtidigt som jag inte slösade massor med pengar i onödan.

Det handlar om tio dagar med tystnad från min sida. Jag hoppas ni läsare har förståelse för detta. Pausen kommer att inledas 9 juli och förhoppningsvis har jag tid att skriva igen 19 juli.

Har ni läsare nåt trevligt inplanerat i sommar? Eller är det slappa hemma (vilket jag aldrig riktigt lyckas med) som står på planeringen?

6 kommentarer:

 1. Trevlig resa. Jag tror att du gör rätt i att pausa om interaktionen är ditt stora nöje med bloggen. Själv ska jag kurera mitt utmattningssyndrom med lata dagar där lite trädgårdsarbete med skygglappar för allt som skulle kunna (behöva) göras varvat med skogen för bärplockning och lyssning av nästan alla avsnitt av P1:s "Sommar". Jag har några sommarmåsten, men håller det begränsat med planer så får vi se framöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag tror det kommer att bli en trevlig resa, även om planeringsdelen av mig själv har lite svårt för att resesällskapet är mer laid back. Vi har inte ens bestämt vad vi ska göra i USA...

   Utmattningssyndrom är inte att leka med, så lata dagar låter toppen! Skygglappar är också nyttigt, egentligen finns det ju inga gränser för vad man kan hitta på att göra, så det gäller att man är skicklig på att sätta egna gränser. Lova att skriva en kommentar när du hört någon extra bra i "Sommar", jag hinner så sällan lyssna på program, men jag vill inte missa godbitarna. :-)

   Radera
 2. Det låter som en bra plan och ska bli skoj sen att läsa om resan när du kommer hem. Jag har inte så mycket inplanerat i sommar, endast en liten tripp till Liseberg för att glädja sonen samt nån vecka hos sambons föräldrar, annars är det rätt tomt i almanacka och det är precis så jag vill ha det. Tänkte försöka hinna snickra lite på en egen blogg i sommar också, men vi får se hur det blir med det, det är ju så mycket annat som pockar på uppmärksamheten (böcker som ska läsas, pussel som ska läggas, tv-spel som ska spelas, skogspromenader som ska utövas, god mat som ska ätas, poddar som ska lyssnas på, ja ni förstår ju själva vilket stressigt liv jag har).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det svåra blir att berätta om resan utan att riskera min anonymitet. Men på nåt vis får jag säkert ihop det. ;-)

   Så vansinnigt skönt med tomhet i almanackan! Jag tycker att jag stryker och stryker och ändå är det för mycket i den. Njut ordentligt och gör precis vad du känner för stunden. :-)

   Radera
 3. Vi ska försöka få sommarlovkänsla i år igen. Dräll och inte så mycket bokade datum. Vi har en lista med bra och kul saker vi vill göra som passar olika väder. Tar dagen som den kommer mao.

  Just bloggpaus är heeelt ok. Funderade faktiskt på att ta en sommarlång paus men bestämde mig för att dra ned på intensitenen litta istället.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar tanken på sommarlovskänsla. Min förhoppning är att kunna göra nåt liknande nästa år, bara huset är sålt så har jag ju inga måste öht. Det låter så ljuvligt när du beskriver det. <3

   Jag är nyfiken på om bloggpausen kan ge ökad kreativitet när jag väl sätter igång och skriver igen. Precis som jag skrev igår, så är ju kvalitet viktigare än kvantitet, så att dra ned på intensiteten är också ett bra drag.

   Radera

Tack för att ni kom!

Det blev en riktigt mysig picknick i Enköping, kanske aningens varmt, men det fungerade bra att sitta i skuggan.  Som vanligt när FIRE-perso...