söndag 23 juni 2019

Det kom ett paket...

Ok, jag erkänner. Jag är vansinnigt förtjust i presenter. Inte kanske främst att få nåt, men att nån tänkt på mig och velat ge mig nåt. Själva tanken bakom sas.

Så jag blev först lite förvånad när jag hittade ett paket i brevlådan i början av veckan. Eh va? Jag har inte beställt nåt? Vad sjutton? Stirrade på min adress och vände sen på paketet för att se avsändaren.


Jag började förstås skratta högt, för då förstod jag vilken underbar människa det var som skickat mig detta. Samt vad som var i paketet. Jag blev alldeles varm ombord och tänkte återigen på hur häftigt det är att jag fått vänner som känns som gamla bekanta, redan efter första sekunden vi träffats.

Paketet var inslaget så charmigt, så även det gjorde att jag var tvungen att stanna upp och njuta. Sen pillade jag försiktigt bort tejpen, så jag skulle kunna använda papperet igen (hej mormor, förlåt att jag retade dig när jag var barn för att du gjorde så).


Så vad var det då för nåt spännande, från min mystiska vän? Såklart var det en bok som jag är mycket ivrig att läsa, så jag satte mig direkt på uteplatsen och började vända blad.


Jag kan inte lova att det kommer inlägg om innehållet, det har Fru EB redan gjort så bra här, här och här. Men jag kan lova att jag, när jag njutit klart av denna pärla, kommer att lotta ut den bland mina läsare. :-)

Har du blivit oväntat glad senaste tiden?

4 kommentarer:

 1. Är där bilder på detta inlägg? Gissar det, men ser inga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är otekniska jag som försökte skriva ett inlägg på paddan. Det såg så fint ut när jag postade, men nu när jag kollar på datorn så saknas bilderna. Suck. Jag hoppas att du ser bilderna nu?

   Radera
 2. Svar
  1. Skönt. Blir lite trist inlägg utan bilderna. ;-)

   Radera

Tack för att ni kom!

Det blev en riktigt mysig picknick i Enköping, kanske aningens varmt, men det fungerade bra att sitta i skuggan.  Som vanligt när FIRE-perso...