fredag 21 juni 2019

Ljuva midsommar

Sådär! Då är det fullt midsommarfirande ute i stugorna. Själv är jag i (oups, höll på att skriva orten!) gamla lägenheten och städar. På dagens schema står det dammsugning överallt. Så det är vad jag pysslar med idag. Kanske får jag ett ryck och tar tag i våttorkningen när jag ändå är igång. Det är nånting med lukten av såpa som triggar mig och gör mig lycklig.

Hur firar ni andra midsommar?

8 kommentarer:

 1. Jodå, det blir säkert lite städning för mig också, lite ogräsrensning, MTB, jordgubbsplockning, skörda krukpotatis, äta lite sill och (förhoppningsvis) hemmaodlad färskpotatis, kanske en tur till fotbollsplanen, och säkert en del annat skojigt!
  Ha en bra midsommar i hemligstad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt det lät! Både med städning och allt hemmaodlat. :-)

   Radera
 2. Också jag rensar, fixar och packar. Vi sticker till Ungern på söndag för drygt tre veckor. Inget direkt firande alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så klokt av dig att inleda friheten med en sväng till Ungern, tror du kommer få lättare att landa då också. <3

   Radera
 3. Minimalt med städ här (tidsbrist) trots gäster men god mat, sol och trängsel runt midsommarstången tänkte vi.
  Glad midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, har man lite tid är det bättre att lägga den på gäster och god mat. :-D

   Radera
 4. Jag kan inte påstå att jag firar på något särskilt sätt. Skönt med en ledig dag/långhelg och jag ska väl äta och dricka något gott, men denna dag skiljer sig inte nämnvärt från andra lediga dagar. Jag borde städa men orkar nog inte idag i alla fall, det får bli senare i helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, midsommar är en sån där knepig ledighet, det var mest när vi var barn som vi firade. Nu är jag tacksam över en ledig dag att städa på. :-)

   Radera

Utgifter för mars + strejk

Ja, jag vet att jag är sen att rapportera om mars. Men jag har hamnat i nåt slags konstigt mentalt läge där jag blivit fyra år igen och allt...