söndag 2 juni 2019

I drömmarnas värld

När det är mycket på någon/några fronter i mitt liv, så sover jag ofta lite lättare än annars. Det innebär också att jag drömmer mer eller framförallt vaknar jag efter drömmar, så jag kommer ihåg vad jag drömt.

Häromnatten drömde jag, väldigt tydligt, att jag var på Camp Fi. Av nån anledning (vi fick aldrig nån förklaring) så var Fru EB inte närvarande, utan hade lämpat över ansvaret (och deltagarlistan, öh?) på Ibland Gör Man Rätt. Han hade det lite svettigt med närvarokollen, eftersom flera av oss (sorry IGMR) envisades med att uppge olika alias för varje gång han frågade. Jag vet att jag bland annat låtsades vara Morsan och Lana. Oups... Vi var över tvåhundra personer också, imponerande hur många som hörsammat kallelsen!

Vi var dessutom i ett kylrum på ICA, vilket förvisso gav oss tillgång till en massa mat, men samtidigt gjorde att alla huttrade då vi var sommarklädda.

Tack och lov vaknade jag och kunde konstatera att det är Camp Fi om fyra dagar och att jag VERKLIGEN ser fram emot att träffa alla!

Har du drömt om nån inom FIRE?

4 kommentarer:

 1. Haha, ja! Har drömt om en bloggare i våra kretsar här, men tror inte det är någon du känner till så väl, har inte kommenterat på din blogg i alla fall. Inget skämmigt var det eller så, nej bara en bekräftelse på det jag redan anade och kände. Och det är väl det drömmar är - lite mer ärlig exponering av egna känslor i förhållande till olika företeelser och andra människor jämfört med vad det vakna jaget vill erkänna.

  Din dröm är intressant, kommer att fundera mer över den. Kan inte låta bli... ;)

  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, fundera på du Eva. Jag tror mest att drömmen speglar hur stressigt det är i mitt liv just nu dvs jag har en känsla av att jag inte har kontroll. Precis som stackars IGMR.

   Radera
 2. Haha :) Kanske är säkrast att ta med en extra tröja om det där kylrummet blir verklighet :) Ser framemot Nationaldagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klokt med extra tröja! Det ökar kanske sannolikheten för fint väder också. :-) Jag ser också fram emot Nationaldagen, 18 år sedan jag tog studenten! :-O

   Radera

Tack för att ni kom!

Det blev en riktigt mysig picknick i Enköping, kanske aningens varmt, men det fungerade bra att sitta i skuggan.  Som vanligt när FIRE-perso...