måndag 13 maj 2019

Semester!!!

Jag älskar funktionen med tidsinställda inlägg. För det betyder att medan du läser detta (om du är en morgonpigg person alltså) ligger jag och drar mig i sängen. Jag har semester hela veckan och chockerande nog ingenting inplanerat.

Eller alltså, jag ska förstås göra massor med roligt med hästarna, men det finns inga tider att passa. Det är den känslan jag älskar, att inte vara bunden till en viss tid, så jag måste anpassa hela dagen efter det där viktiga klockslaget.

Det enda jag har som "ska" göras (förutom att rensa vidare inför flytten förstås) är att köpa fler aktier. Både Kinnevik, HM, Latour och Investor har utdelning denna vecka. Alla aktier förutom HM återfinns i min portfölj Sålda saker, så det är inga jättesummor jag kommer att få. Men det räcker faktiskt till 1-2 nya aktier i Sålda saker och HM ger tillräckligt mycket för att jag ska kunna köpa i alla fall fem fler aktier i Leva på utdelningen.

Små, små steg närmare målet. :-) Framförallt får jag pyssla med mitt excelark en stund och det är som alltid något jag ser fram emot.

Jag hoppas att alla läsare som måste gå till jobbet idag ändå får en bra måndag. Håll ut, snart är det dags för semester på riktigt!

5 kommentarer:

 1. Ha en fantastisk semester! Njuuut av valfriheten! Och skriv många inlägg.
  Jobbet hägrar för mig:) Jobbmailen strejkade igår så jag vet inte vad som väntar. Men jag gillar ändå måndagar så det reder sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Unknown var frihetskraft med tangetstrul...

   Radera
  2. Semester är det bästa med att jobba. ;-) Har en drös inlägg som ligger och skvalpar i bakhuvudet, ska bara få tillräcklig skrivlust för att få ihop allt till nåt bra. Hoppas din måndag blir bra trots både strejkande jobbmail och struligt tangentbord. :-)

   Radera
 2. Mycket gött med oplanerad tid. Det är den bästa tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen så! Får nästan lite halvpanik när jag tänker att nästa gången jag har oplanerad tid är i september... Hoppas kunna ta ut rejält med semester då och INTE slösa bort den på en massa trista måsten (men jag borde verkligen rensa ur huset i norr).

   Radera

Utgifter för april

Som jag nämnt tidigare, april blev en helt galen månad ekonomiskt. Skäms för siffrorna... Edit: siffrorna inom parantes hänvisar som vanligt...