onsdag 16 oktober 2019

Döende

Det var fantastiskt roligt med Camp FI i Malmö och jag lovar att det kommer ett inlägg om lite tankar kring träffen. Men inte just nu, för just nu är jag så mycket man som jag någonsin kan bli.

För er stackare som tvingades lyssna på mig i lördags, så vet ni att jag var raspig på rösten och hävdade att jag höll på att återhämta mig från en förkylning. Ack så fel jag hade.

Jag var själv förvånad över hur lättsam förkylningen varit, lite småöm i halsen, lite hostande ibland och så rösten som påminde lite om Rod Stewart. Men naturligtvis hade jag missbedömt och det jag upplevde i helgen var endast upptakten på årets värsta mansförkylning.

Jag tog mig hem och kände mig ovanligt matt och trött söndag kväll, men inte värre än att jag förberedde för att jobba på måndagen. Men hela natten hade jag feberfrossa (ni vet sådär så man varannan minut fryser ihjäl och varannan minut svettas floder?) och hostade konstant.

Det var bara att sjukskriva sig och tacka min lyckliga stjärna för att jag har pengar så jag inte behöver bekymra mig såna här gånger. Sedan dess har jag i princip inte lämnat sängen, för så länge jag ligger stilla och undviker att andas eller svälja, så mår jag riktigt bra.

Som om det inte vore nog, så har jag nåt knepigt tjall med magen, så oavsett vad jag stoppar i mig (eller för den del låter bli att stoppa i mig) så har jag ont. Kan man lyckas få influensa samtidigt som man får magsjuka? Suck liksom...

Jaja, så är läget här hemma och det är sådana här gånger jag påminns om hur viktigt det är att man njuter av att vara frisk, för vips blir man sjuk...

Det har fö regnat varenda dag i två veckor i Uppsala...

Så, nu har jag gnällt färdigt för idag. Har du som läser nåt du vill passa på att gnälla om?

3 kommentarer:

 1. :( Trökit!

  Jag har fått en låsning i nacken eftersom jag jobbat så mycket med flytten av bloggen + håller på att starta upp en nischsida som ska tjäna pengar och göra gott samtidigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj aj, var rädd om nacken. Även om nischsidan låter som ett riktigt roligt projekt.

   Radera
 2. Haha, skrattar åt er båda (och minns inte alls det vrak jag var förra veckan när jag inte ens kunde lyfta benet över cykelramen på grund av ryggont som i sin tur berodde på dumdristigt lyftande av två barn - ett på magen och ett på ryggen).

  SvaraRadera

Tack för att ni kom!

Det blev en riktigt mysig picknick i Enköping, kanske aningens varmt, men det fungerade bra att sitta i skuggan.  Som vanligt när FIRE-perso...