torsdag 18 juni 2020

Nämen hej!

Det var inte igår...

Det var snarare nästan två månader sen sist. Sorry för det. Tiden rusade på nåt vis bara iväg, sådär som den gör ibland. Det hela började egentligen med att gmail krånglade på jobbdatorn och det är en alldeles för stor ansträngning att starta min egna dator dagtid och kvällstid har jag ingen som helst tid för bloggen.

Sen fick jag världens sötaste kommentar från Hanna och då insåg jag att det kanske, nånstans ute i Sverige, finns personer som faktiskt saknar mina inlägg lite grann.

Idag blir det dock inget djuplodat inlägg, bara några rader om att jag mår bra och att det kommer fler inlägg. Har varit väldigt mycket på jobbfronten kombinerat med väldigt mycket skit på den privata fronten. Min ena häst har varit sjuk och jag grävde nog ned mig lite för djupt i ett mörkt hål då. Jag får liksom för mig att bara för att hästen är sjuk som kommer den garanterat att dö. Vilket absolut inte var fallet här, men då tappade det mesta mening.

Men nu är lilla hästen frisk och jag är lycklig! Dessutom är jag, efter dagens inlägg, ledig i tre dagar och det ska bli helt ljuvligt. :-D

Tack för att ni väntat på ett livstecken från mig, ni är bäst! <3

PS. Japp, jag tröttnade på annonserna som bara krånglade till saker, så nu är de väck. Har inte sett röken av några pengar heller. ;-)

12 kommentarer:

 1. Hejsan, kul att se att du hittat tillbaka =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3 Lovar bot och bättring. Men kanske inte ett inlägg varje dag. ;-)

   Radera
 2. Trevligt att du är tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Du har varit saknad! /Frihetsmamman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men... Och jag som varit värdelös på att kommentera på din blogg också. Bättring utlovas!

   Radera
 4. Hej! Kul att du är tillbaka. Hoppas att du får en härlig midsommar och ledighet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma, såhär i efterhand. :-)

   Radera
 5. Efter att ha varit borta sedan torsdag morgon kom jag hem idag och kollade mina favoritbloggar. Jag väldigt glad och tacksam för detta livstecken. Kul att läsa något av dig igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad snällt sagt! Lovar lite mer substans framöver.

   Radera
 6. Hej! Äntligen! Och skönt att höra att hästen är frisk.

  Vänligen, Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blir liksom inte människa när nån i min närhet är sjuk/skadad... Så nu får alla (inklusive bloggare och läsare) hålla sig friska. :-D

   Radera

Tack för att ni kom!

Det blev en riktigt mysig picknick i Enköping, kanske aningens varmt, men det fungerade bra att sitta i skuggan.  Som vanligt när FIRE-perso...