fredag 10 januari 2020

Matpriskollen

N7 tipsade mig strax innan jul (i ett gammal inlägg, lätt att missa) om matpriskollen.

 Kan tipsa om Matpriskollen - en app där veckans erbjudanden från "alla" butiker laddas in på måndagen och man även kan skapa bevakningar. Jag har lagt in alla butiker jag har i närheten och köper det som är billigt när det är billigt, saker som ändå används i hushållet. 

Jag har helt ärligt aldrig hört talas om appen tidigare, men nu är den nedladdad och redo att testas! Finns det nån fler läsare som provat den?

8 kommentarer:

 1. tack för tipset !

  SvaraRadera
 2. Provat! Den är toppen, framförallt för att slippa kolla butikernas hemska reklamblad. Brukade kolla den, cykla runt och vips var både träning och handlingen gjord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow vad du låter som ett matspararproffs! :-D

   Radera
 3. Tack för tipset! Den är ju helt fantastisk! Super att en kan bevaka varor och få ett pling när de finns till rabatterat pris, jag har med fasa sett hur kaffeförfådet krymper och befarat behöva betala fullpris..nu väntar jag bara på ett pling istället för att varje måndag lusläsa reklammailen! /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Himla smart! Jag testar den nu får vi se om jag blir lika nöjd.

   Radera
 4. Den använde jag mig av för kanske 6-7 år sen! Har helt glömt bort dess existens men kan tänka mig att det hänt en hel del på utvecklingsfronten (den var inte jättehet när jag använde den) så dags att ladda ner igen tror jag. Tack för påminnelsen!

  SvaraRadera

Utgifter för mars + strejk

Ja, jag vet att jag är sen att rapportera om mars. Men jag har hamnat i nåt slags konstigt mentalt läge där jag blivit fyra år igen och allt...