onsdag 15 januari 2020

Lite nytt på bloggen

De senaste dagarna har jag joxat lite med bloggen och förhoppningsvis har det dykt upp några annonser från google också. Jag är inte helt införstådd med hur det fungerar, men skulle jag mot förmodan tjäna nån krona eller två, så är det såklart trevligt. Tycker jag att det blir dumt med annonserna kan det hända att jag plockar bort dem.

Vidare har jag lagt till fler bloggar som jag följer. Jag har länge gått till dem via Fru EB:s blogg, men jag känner att jag vill ha bättre översyn över de bloggar jag läser. Några bloggar finns dessutom inte hos Fru EB, så då händer det tom att jag ibland glömmer bort att jag ska läsa dem. Så nu är det påfyllt (men lär fyllas på fler gånger).

Sedan har jag lagt till några länkar, det är sidor som jag antingen vill ha kvar i minnet eller som jag ofta besöker.

Slutligen har även headern fått sig en uppfräschning (nåja, lite mer text), så får jag se om jag byter namn som Fru EB föreslog i en kommentar. Känns lite tvingande att leverera om jag plötsligt skulle bli Fri2027 liksom...

Brukar du som läser tänka mycket på blogglayout och liknande?

6 kommentarer:

 1. Kul med lite uppdateringar. Nej blogglayout är något jag valde en gång när bloggen startades, sen har det fått tuffa på. Har man stora behov av att skapa sig ett varumärke kan jag se att det är viktigt med ett unikt utseende, men för Snålgrisarna duger blogspots standard bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, skönt att vi är lite lika på den fronten. :-) Jag fattar inte riktigt hur det här med annonser fungerar och nu har jag fått nån konstig grej som behöver åtgärdas, men det löser sig säkert. :-)

   Radera
 2. Jag läser mest bloggar via mobilversionen och då ser man ju heller inte bloglayouten på samma sätt. Ibland går jag in på andras webversioner främst om jag vill kolla på vilka bloggar de följer, alltid kul med lite nya tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser ofta fina grejer på bloggar, men jag fattar ju inte hur man gör... Känns inte riktigt som att min blogg är så pass viktig att få snygg heller, det är egentligen mest för min egen skull.

   Radera
 3. Det är viktigt med layout, svårt att läsa mycket text. Man har inte heller mycket tid att läsa fyra A4 sidor... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag blev nästan sugen på att skriva ett inlägg som är så långt och se om nån orkar läsa. ;-)

   Radera

Utgifter för april

Som jag nämnt tidigare, april blev en helt galen månad ekonomiskt. Skäms för siffrorna... Edit: siffrorna inom parantes hänvisar som vanligt...