måndag 21 september 2020

Åter på jobbet

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mer än att jag verkligen inte vill jobba såhär direkt efter semestern. Blä!

Så till er läsare som är inne i lunken efter semestern igen, ge mig era bästa tips för att orka fortsätta kämpa?

6 kommentarer:

 1. Jag bokade in julledigheten ganska omgående efter att jag kommit tillbaka till jobbet. Då kan jag se fram emot nästa semester =)

  Tidigare i karriären försökte jag aktivt hitta någon form av glädje eller tillfredsställelse i jobbet jag gör men det blir tyvärr svårare och svårare, även om det fortfarande funkar ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag har redan börjat planera in sommarsemestern. ;-)

   Alltså, det är egentligen inget fel på mitt jobb, det är bara så mycket trevligare att vara ledig...

   Radera
 2. Jag tog ut en ledig dag en vecka efter att semestern slutat. En helt vanlig tisdag med inget inplanerat och jag kommer att ta ut fler sådana dagar under hösten. Bara för att jag kan och vill.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där har jag funderat på ett tag. Att ha några strödagar kvar som jag kan ta ut (alternativt obetalda dagar), när solen skiner och det enda man vill är att vara ute. Samtidigt får jag rida på lunchen, så jag ska inte klaga alltför mycket.

   Radera
 3. Jadu. Jag planerar träning och ser framemot det. Planerar även in nån middag hemma/hemma hos kompis per månad att se framemot. Och på något sätt hitta ljusglimtar i arbetet så det inte hela tiden är att "härda ut" för det är nog inte hållbart i längden.

  / P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Planera träning är lite halvsvårt, men jag ska se om jag kan nörda ned mig lite i träningsplanering för hästarna. Jag har bara två vänner jag umgås med, så det blir lite mycket nötande på dem, men faktiskt var det länge sen jag var ute med den ena... Hm... Tack för tipsen!

   Radera

Utgifter för mars + strejk

Ja, jag vet att jag är sen att rapportera om mars. Men jag har hamnat i nåt slags konstigt mentalt läge där jag blivit fyra år igen och allt...