tisdag 3 december 2019

Black Week

Till skillnad från många andra har Black Week verkligen varit en svart vecka för mig. En av mina hästar har insjuknat och är fortfarande illa däran. Det är Björn som i detta nu står på Ultuna och kostar monumentala mängder pengar. Jag är tacksam att jag har försäkring, så jag inte behöver stå för hela notan själv, men jag är samtidigt livrädd för att det enda som ska bli kvar är just en räkning och ett krossat hjärta. Prognosen har varierat lite, han var halvdålig i onsdags (då det började) och piggade sen på sig lagom till helgen, för att (som alltid när det gäller djur) bli sämre igen lördag morgon.

Så från i lördags har han stått på Ultuna och de tror att det kommer gå vägen. Just nu handlar det mest om att vätska upp honom, men eventuellt blir det en sk buköppning och de är dyra. För att inte tala om hur mycket extra pyssel han kommer att kräva när han kommer hem. Men bara han kommer hem är jag tacksam.

Det här blogginlägget är mest för att uppdatera mina härliga, trogna läsare om varför jag varit tyst. Håll gärna en tumme för Björn, så blir han glad.

Det här är typ hur Björn ser ut. Kanske lite större ögon. 

6 kommentarer:

 1. Usch vad jobbigt, ta hand om dig så håller jag tummarna för Björn!

  SvaraRadera
 2. Har alltid sagt att det skall vara förbjudet för djur och barn att vara sjuka. Håller tummar och tår att allt går vägen! /Horsewood9

  SvaraRadera
 3. Fy, varje häst(djur)ägarens mardröm! Håller tummar o tår för Björn att det vänt och han slipper buköppningen.
  // Vera

  SvaraRadera
 4. Åh, jag lider verkligen med dig (er). De är duktiga på Ultuna, så han är åtminstone i goda händer. Men det är inte bara ekonomiskt hemskt utan också jobbigt att lida med sin häst! Min blev dålig i ett bakben hux flux förra året. Trots olika undersökningar hittade man inget fel, men han var halt till och från i flera månader. Han blev frustrerad över vila och liten hage och jag mådde jättedåligt! Tack och lov blev han bra till sist, men visst blev det ett tungt bakslag i plånboken. Håller alla tummar för Björn!!

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna
  Vet vilken jävlig situation du är i, både ekonomiskt och känslomässigt. Stunderna då man verkligen funderar på vad man sysslar med att ha djur.
  /Lotta

  SvaraRadera

Tack för att ni kom!

Det blev en riktigt mysig picknick i Enköping, kanske aningens varmt, men det fungerade bra att sitta i skuggan.  Som vanligt när FIRE-perso...