fredag 6 september 2019

Nu börjar det närma sig FIRE-träff!

Nä ok, det kanske råkar vara fem veckor kvar, men av nån outgrundlig anledning går hösten så vansinnigt fort (vad hände med augusti liksom?) så nästa gång jag tar ett djupt andetag är det säkert oktober.

Nu är tid och plats bestämt, det blir den 12 oktober kl 14-18 vi ses och platsen jag ska försöka hitta till (hehe) är Ungdomens hus på Norra Skolgatan 10B. Är det månne för att alla andra är så unga fortfarande som vi samlas där?

Hur som helst. Kom och säg hej! Prata lite sparande, kanske lite minimalism eller varför inte hur man minskar sitt internetberoende (jag börjar känna mig hög på allvar nu!).

Vill ni kan jag hålla en spontan föreläsning om precis vad som helst (ingen garanti gällande kvalité dock), då det ryktas om att det finns en whiteboardtavla! Risken är dock att det kommer bli nåt om foderlära eller det korrekta sättet att genomföra persedelvård. Hehe.

Eller så sitter vi och umgås precis som i somras, men med fördelen att man kan klä sig precis hur man vill oavsett väderlek. Jag rekommenderar dock att man har några slags klädesplagg på sig, om inte annat för att jag är lite pryd. ;-)

8 kommentarer:

 1. Ja, undrar lokal bokad, ett löst program spikat, föreläsning av fruEB men kan också bli fler om intresse finns av att berätta om sin resa från olika synvinklar (foderlära kan nog intressera vissa mer än andra).

  Det är höst så det blir afternoon tea istället frö cava, med hembakat bröd förstås. Min dotter skulle göra en fin poster för eventet men började på lunds tekniska högskola i slutet av augusti och de tekniska högskolorna tar det där med nollning väldigt seriöst och håller på hela dagarna, varje dag, i fyra veckor. Puh blir trött bara jag ser vad de ska göra under dessa veckor, med flera sittningar, fester, gasker mm mm så vet inte riktigt när hon ska hinna med att serva mig också.

  Vi har bokat en supertrist konferenslokal så alla ska bli så uppskrämda att man aldrig vill tillbaka to the corporate world igen. Där ska vi mingla, fika, lyssna, prata och diskutera olika intressanta ämnen som alla har koppling till FIRE. Let the FIRE burn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååååh! Afternoon tea! Som om livet inte redan var helt underbart. <3

   Radera
 2. Kommer bli kul! Verkar som om det blir ett gäng!

  SvaraRadera
 3. Jag är så himla peppad!

  Vänligen, Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också Hanna! :-D Ska bli så skoj att ses!

   Radera
 4. Jag hade tänkt att stanna över natten i malmö eftersom jag har 5 timmar hem. Någon mer som gör detta? Skulle vara trevligt att laga och äta middag tillsammans efter eventet. Kommer att ha en airbnb med tillgång till kök. /Mika maila mig på: iama91302@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bor ju på hotell hela helgen, men laga middag en lördag lät mysigt. Mailar dig!

   Radera

Utgifter för mars + strejk

Ja, jag vet att jag är sen att rapportera om mars. Men jag har hamnat i nåt slags konstigt mentalt läge där jag blivit fyra år igen och allt...