fredag 27 maj 2022

Nu är hon här!

Ja, hon kom för några dagar sedan. Men livet som nybliven mormor (eller vad jag nu blir?) har varit ganska hektiskt, så jag har inte haft tid att uppdatera. Jag hinner knappt gå på toa eller äta just nu utan lever på konstiga saker som färdiggjorda mackor och nyponsoppa. Men det är det värt!

Lilla Daisy är den sötaste, spralligaste, mest långbenta busunge som jag träffat på. Jag har inte jättemycket erfarenhet av föl, men Daisy är helt klart den bästa av de bästa. ;-)

Så om jag inte skriver här på ett tag, så vet ni varför. Jag lever i en lite rosa bebisbubbla just nu och bara njuter och njuter. Snart måste jag börja jobba igen och jag vill inte ens tänka tanken. Usch och fy, lämna Daisy ensam, nä det vill jag inte! Men det får lösa sig på nåt vis.

Anette är en helt fantastisk, om än lite överbeskyddande, mamma. Alla får titta på Daisy, men ingen får komma nära. Vilket är klokt, men lite jobbigt när jag också vill vara överbeskyddande och ha koll på allt. ;-)

Hoppas ni alla haft en härlig maj och nu tar vi snart steget in i sommaren. Jag ska försöka summera utgifterna för maj om några dagar, men jag antar att jag kan få vara lite ursäktad om jag skulle missa månadsskiftet. ;-)

Eftersom jag vet att alla vill se en bild, så har jag helt enkelt lånat en bild på en fölunge som är lik henne, så ingen känner igen Daisy. Som såklart heter något annat utanför denna blogg.9 kommentarer:

 1. Wow, massor av grattis, vilken fantastisk nyhet att hon har kommit och att allt gått så bra! Njut av bubblan och berätta sedan mer om livet med föl och fler hästar. Jag läser din blogg kanske främst för delen om hästar - är själv hästägare och det är ju en nästan omöjlig ekvation om man samtidigt försöker spara för ökad frihet längre fram. Och då har jag bara en häst. Men även dyra tonårsbarn. Det låter som du gjort helt rätt val att skaffa en fölis, att det var precis vad du behövde för att få tillbaka energin och glädjen. Leva bra nu är minst lika viktigt som att bygga för framtiden. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, visste inte att det var sånt intresse för häst. Lovar att försöka ha det i bakhuvudet, så jag skriver lite mer om hur jag tänker kring häst ibland. :-)

   Radera
 2. Åh så härligt grattis! Det är fantastiskt med föl <3

  SvaraRadera
 3. Åh, grattis! Så mysigt! Men liiiite fegt att inte lägga ut en riktig bild ;)?

  Passa på att njuta och klappa på duktiga mamman!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan lova dig att om jag lagt ut en riktig bild hade jag varit outad inom en timme...

   Radera
 4. Grattis! Galet söt om hon så bara är hälften så söt som fölet på bilden!

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till tillökningen! :)

  SvaraRadera
 6. Grattis! Vad skönt att allt har gått bra / Therese

  SvaraRadera
 7. Stort grattis!
  Förstår att du är upptagen, hur många timmar kan man tillbringa med att bara pussa liten mule och stirra på det lilla underverket. Njut allt du bara kan!
  /Lotta

  SvaraRadera

Utgifter för mars + strejk

Ja, jag vet att jag är sen att rapportera om mars. Men jag har hamnat i nåt slags konstigt mentalt läge där jag blivit fyra år igen och allt...